Ons team

 
hqjp_edited.jpg

Joost Peeters

Ik ben Joost Peeters, 27 jaar oud en ik kom uit Baarlo. Sporten is vanaf jongs af aan al een passie voor mij geweest. Van deze passie heb ik vervolgens mijn werk kunnen maken. In 2016 ben ik begonnen met werken als fitnessinstructeur bij Health & RacketClub Venlo. Daar probeer ik mensen door middel van begeleiding zo gezond mogelijk door het leven te laten gaan. 

Als vervolg hierop ben ik gestart met de opleiding Sportmassage aan de AALO. Na het succesvol afronden van deze opleiding heb ik een periode lang een zeer uiteenlopende doelgroep gemasseerd om zoveel mogelijk ervaring op te bouwen. Daarbij merkte ik wat voor een geweldig effect een massage kan bieden op zowel fysiek als mentaal gebied.

 

Daarom ben ik op 3 februari 2020 met mijn eigen praktijk gestart met als missie om zoveel mogelijk mensen zowel fysiek als mentaal vooruit te kunnen helpen. Deze praktijk is te vinden binnen het complex van Health & RacketClub Venlo.

Sofie Maassen

Ik ben Sofie Maassen, 20 jaar oud en ik kom uit Maasbree. Het menselijk lichaam heeft mij altijd al geïnteresseerd en om die reden ben ik na de middelbare school gestart met de opleiding MBO sport en bewegen. Op deze opleiding heb ik veel plezier beleefd aan het werken met mensen op gebieden als sport en voeding.  Tijdens deze opleiding heb ik tevens mijn diploma sportmassage behaald. 

Na het behalen van mijn MBO ben ik gestart met een HBO Fysiotherapie voor meer kennis en uitdaging in deze richting. Momenteel zit ik in het tweede leerjaar met nog steeds veel passie en plezier. In mijn vrije tijd ben ik dus een actieve student en fanatiek lid van studenten roeivereniging Phocas.


Om mezelf te blijven uitdagen ben ik begin 2022 gestart met het geven van massages bij Massagepraktijk Joost Peeters. Hier hoop ik mensen te kunnen helpen bij zijn/haar klachten of eventjes lekker te laten ontspannen onder het genot van een massage. 

IMG-20220122-WA0013_edited.jpg
 

Veel gestelde vragen

Wat voor type massage moet ik nemen?

Weet u niet welk type massage het meest geschikt is voor u? Geen probleem, de masseur zal altijd ter plekke in overleg met u de beste behandeling kiezen. Het is dus geen probleem om een geboekte ontspanningsmassage ter plekke te laten vervangen door een sportmassage.

Is het nog mogelijk om mijn massage afspraak te annuleren?

U kunt uw massage afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos zonder opgave van rede annuleren of verzetten. Uitzonderingen zullen enkel in overleg met de masseur plaatsvinden.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

U kunt alle behandelingen contact afrekenen. Tevens is het mogelijk om online te betalen via onder andere: iDeal, Creditcard, Mastercard en Visa. Wilt u liever het bedrag overmaken dan kan dit in overleg met de masseur.

Wat voor kleren moet ik aan doen?

Dit mag u zelf weten. Alle behandelingen bij Massagepraktijk Joost Peeters kunnen gewoon met het ondergoed aan worden gegeven.

Is het mogelijk om de 10 rittenkaart op de praktijk aan te schaffen?

Jazeker. Indien u de 10 rittenkaart online aanschaft kan u deze ook in de praktijk afrekenen. Dit kan worden gecombineerd met uw eerste massagebehandeling.

Moet ik iets meenemen naar de praktijk?

Nee dit hoeft niet. Alle middelen voor het verzorgen van een goede massage zijn aanwezig op de praktijk.

Kan ik een massage cadeau geven?

Jazeker! De cadeaubonnen zijn online te bestellen via de webshop. Bij online bestellingen kunt u ervoor kiezen om deze thuis te laten bezorgen (€3,95 verzendkosten). U kunt de cadeaubonnen ook gratis op de praktijk komen afhalen. U ontvangt altijd een lege bon + envelop. Zo kunt u deze zelf personaliseren voor de persoon die u een plezier doet met een gratis massage.

Is het alleen mogelijk om een massage online boeken?

Nee hoor, u kunt ook altijd contact opnemen via de mail of telefonisch. Hierbij kunt u gebruik maken van onze contactpagina.

Waar is de praktijk gelegen?

Massagepraktijk Joost Peeters is gelegen binnen het complex van Health & RacketClub Venlo. Het adres is: Heymansstraat 101. 

Na de brug van Blerick naar Boekend gaat u bij de rotonde rechtdoor. Als u de Welkoop bent gepasseerd slaat u vervolgens linksaf.

Bij het oprijden van de parkeerplaats zie u recht voor u een weg die naar links afbuigt. Als u deze weg inloopt komt u uit bij de ingang van Health&RacketClub Venlo.