top of page

Ons team

Praktijkinformatie: Tekst
hqjp_edited.jpg

Joost Peeters

Ik ben Joost Peeters, 28 jaar oud en ik kom uit Baarlo. Sporten is vanaf jongs af aan al een passie voor mij geweest. Van deze passie heb ik vervolgens mijn werk kunnen maken. Vanaf 2016 ben ik aan aan het werk als fitnessinstructeur. Daar probeer ik mensen door middel van begeleiding zo gezond mogelijk door het leven te laten gaan. 

Als vervolg hierop ben ik gestart met de opleiding Sportmassage aan de AALO. Na het succesvol afronden van deze opleiding heb ik een periode lang een zeer uiteenlopende doelgroep gemasseerd om zoveel mogelijk ervaring op te bouwen. Daarbij merkte ik wat voor een geweldig effect een massage kan bieden op zowel fysiek als mentaal gebied.

 

Daarom ben ik op 3 februari 2020 met mijn eigen praktijk gestart met als missie om zoveel mogelijk mensen zowel fysiek als mentaal vooruit te kunnen helpen. Deze praktijk is te vinden binnen het complex van Health & RacketClub Venlo.

Aimee Wolters

Ik ben Aimee Wolters, 27 jaar en woonachtig in Blerick. In 2017 heb ik mijn opleiding als allround schoonheidsspecialiste afgerond. Het stukje wellness en masseren binnen deze opleiding vond ik altijd erg interessant, dit deed en doe ik nog steeds met alle plezier.

 

Voorheen heb ik een tijd lang  in de wellness gewerkt om verder ervaring op te doen in het masseren. Het idee dat gasten met een tevreden gevoel de deur uit lopen geeft mij voldoening. Daarom kies ik er voor om mijn passie verder uit te voeren binnen massagepraktijk Joost Peeters.

Afbeelding van Joost Peeters(4).jpg
Praktijkinformatie: Teamleden
Praktijkinformatie: Veelgestelde vragen

Maartje Lenders

Ik ben Maartje Lenders, 48 jaar en ik woon in Hout-Blerick. 

In 2012 heb ik de opleiding Lichaamsmassage Therapie afgerond bij Sonnevelt Opleidingen. Hierin sprak vooral het welness aspect van de opleiding mij aan.

In de loop der jaren heb ik allerlei verschillende soorten massages gegeven aan uiteenlopende doelgroepen. Daarbij heb ik ervaren wat een fijn effect het kan hebben, zowel fysiek als mentaal.

Veel gestelde vragen

Wat voor type massage moet ik nemen?

Weet u niet welk type massage het meest geschikt is voor u? Geen probleem, de masseur zal altijd ter plekke in overleg met u de beste behandeling kiezen. Het is dus geen probleem om een geboekte ontspanningsmassage ter plekke te laten vervangen door een sportmassage.

Is het nog mogelijk om mijn massage afspraak te annuleren?

U kunt uw massage afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos zonder opgave van rede annuleren of verzetten. Uitzonderingen zullen enkel in overleg met de masseur plaatsvinden.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

U kunt alle behandelingen contact afrekenen. Tevens is het mogelijk om online te betalen via onder andere: iDeal, Creditcard, Mastercard en Visa. Wilt u liever het bedrag overmaken dan kan dit in overleg met de masseur.

Wat voor kleren moet ik aan doen?

Dit mag u zelf weten. Alle behandelingen bij Massagepraktijk Joost Peeters kunnen gewoon met het ondergoed aan worden gegeven.

Is het mogelijk om de 10 rittenkaart op de praktijk aan te schaffen?

Jazeker. Indien u de 10 rittenkaart online aanschaft kan u deze ook in de praktijk afrekenen. Dit kan worden gecombineerd met uw eerste massagebehandeling.

Moet ik iets meenemen naar de praktijk?

Nee dit hoeft niet. Alle middelen voor het verzorgen van een goede massage zijn aanwezig op de praktijk.

Kan ik een massage cadeau geven?

Jazeker! De cadeaubonnen zijn online te bestellen via de webshop. Bij online bestellingen kunt u ervoor kiezen om deze thuis te laten bezorgen (€3,95 verzendkosten). U kunt de cadeaubonnen ook gratis op de praktijk komen afhalen. U ontvangt altijd een lege bon + envelop. Zo kunt u deze zelf personaliseren voor de persoon die u een plezier doet met een gratis massage.

Is het alleen mogelijk om een massage online boeken?

Nee hoor, u kunt ook altijd contact opnemen via de mail of telefonisch. Hierbij kunt u gebruik maken van onze contactpagina.

Waar is de praktijk gelegen?

Massagepraktijk Joost Peeters is gelegen binnen het complex van Health & RacketClub Venlo. Het adres is: Heymansstraat 101. 

Na de brug van Blerick naar Boekend gaat u bij de rotonde rechtdoor. Als u de Welkoop bent gepasseerd slaat u vervolgens linksaf.

Bij het oprijden van de parkeerplaats zie u recht voor u een weg die naar links afbuigt. Als u deze weg inloopt komt u uit bij de ingang van Health&RacketClub Venlo.

bottom of page